Zakelijke klanten

Bekijk onze video
92 seconden

Zakelijke oplossingen
Serveis B.V.

Maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek over wat Serveis voor uw onderneming kan betekenen.

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Meer dan
9 jaar actief
10 jaar garantie
op isolatie
Lokaal bekend:


Groningen, Friesland, Drenthe
Binnen 1 dag geïsoleerd
door VCA-gecertificeerde vakspecialisten

Zakelijke oplossingen

Onze zakelijke oplossingen helpen bedrijven om te besparen op kosten en zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

Over Serveis

Snel en professioneel

Als installatiebedrijf bieden wij een breed scala aan oplossingen voor zakelijke klanten die gericht zijn op het besparen van energie, het verbeteren van de duurzaamheid en het verhogen van het comfort van uw werkomgeving. Onze diensten omvatten onder meer isolatie, zonnepanelen, kozijnen en riolering.

Isolatie is een van onze belangrijkste diensten voor zakelijke klanten. Wij kunnen isolatie aanbrengen in muren, daken en vloeren om de energie-efficiëntie van uw bedrijfspand te verbeteren. Dit kan u helpen om te besparen op energiekosten en uw CO2-uitstoot te verminderen.

Daarnaast bieden wij ook oplossingen op het gebied van zonne-energie. Met onze zonnepanelen kunt u uw eigen groene energie opwekken en besparen op energiekosten. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan uw specifieke energiebehoeften en de kenmerken van uw bedrijfspand.

Als het gaat om kozijnen, bieden wij oplossingen die niet alleen energiezuinig zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling en waarde van uw bedrijfspand. Onze kozijnen zijn duurzaam en kunnen helpen om de energie-efficiëntie van uw pand te verbeteren, terwijl u tegelijkertijd de esthetiek van uw pand verbetert.

Tot slot bieden wij ook oplossingen op het gebied van riolering. Onze experts kunnen snel en efficiënt rioolproblemen oplossen, zoals breuken, scheuren en wortelgroei. Dit kan u helpen om de hygiëne en veiligheid van uw werkomgeving te waarborgen en toekomstige problemen te voorkomen.

Onze oplossingen

Producten

Isolatie

Wij bieden diverse isolatiemogelijkheden aan voor bedrijven. Met onze isolatie-oplossingen bespaart u op energiekosten en verhoogt u het comfort van uw werknemers.

Zonnepanelen

Met onze zonnepanelen kunt u als bedrijf flink besparen op uw energierekening. Wij bieden zonnepanelen van hoge kwaliteit en installeren deze vakkundig op uw bedrijfspand.

Kozijnen

Onze kozijnen zijn duurzaam en kunnen helpen om de energie-efficiëntie van uw pand te verbeteren. Door te kiezen voor onze kozijnen, verhoogt u de waarde van uw bedrijfspand.

Riolering

Onze experts kunnen snel en efficiënt rioolproblemen oplossen. Dit kan u helpen om de hygiëne en veiligheid van uw werkomgeving te waarborgen en toekomstige problemen te voorkomen.

Zakelijke oplossingen

Waarom Serveis?

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Waarom Serveis

Het team van Serveis staat voor u klaar!

Betaal pas na de
uitvoering

U betaalt bij Serveis pas nadat de isolatie is opgeleverd en u 100% tevreden bent met het resultaat.

Binnen één dag
geïsoleerd

Jij ontvangt van ons altijd dé beste prijs. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!

10 jaar
montagegarantie

Bij elke montage ontvangt u van ons 10 jaar garantie op uw isolatie en bevestiging.