Werkwijze

Over Serveis

Hoe wij het aanpakken

Bij Serveis staat kwaliteit en zekerheid op maat hoog in het vaandel. Onze isolatiespecialisten komen bij u langs voor een grondige inspectie van uw woning of bedrijfsruimte. Hierbij kijken we niet alleen naar de huidige staat van uw isolatie, maar ook naar mogelijke vochtproblemen. Op basis van deze inspectie geven wij u het beste advies op maat voor uw situatie.

Serveis is trots op de deskundigheid en de persoonlijke aanpak van haar isolatiespecialisten. Het is niet voor niets dat wij bekend staan als een betrouwbare partner op het gebied van isolatie in Noord Nederland. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen en streven altijd naar een efficiënte en professionele aanpak.

Bij Serveis heeft u niet alleen de zekerheid van de beste isolatieoplossing voor uw situatie, maar ook de garantie dat alles verloopt zoals afgesproken. Wij hechten veel waarde aan heldere communicatie en een transparante werkwijze. Door onze betrouwbare en professionele aanpak dragen wij bij aan een duurzamer en comfortabeler binnenklimaat voor uw woning of bedrijfsruimte.

Stap 1

Vrijblijvend adviesgesprek

Bij Serveis begrijpen wij dat u zo snel mogelijk wilt beginnen met het besparen op uw energierekening. Daarom bieden wij de mogelijkheid om snel een afspraak in te plannen voor een gratis adviesgesprek.
Wanneer u een aanvraag indient voor een adviesgesprek, neemt onze klantenservice zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen plannen we een vrijblijvend bezoek van onze isolatie-expert bij u thuis in. Tijdens dit bezoek zal onze expert uw woning of bedrijfsruimte grondig inspecteren en u het beste advies op maat geven.

Stap 2

Een grondige inspectie

Laat Serveis zorgen voor een snelle start van uw isolatieproject. Onze expert uit uw regio komt bij u langs voor een grondige inspectie van uw woning. Naast vochtmetingen worden alle isolatie-opties met u doorgenomen. Zo krijgt u het beste advies op maat, en weet u precies wat u kunt verwachten en wat de voordelen zijn.
Wij vinden het belangrijk dat het isolatieproces soepel verloopt voor u. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen, zodat u snel kunt genieten van een energiezuinig huis.

Stap 3

Een soepele isolatiedag

Bij Serveis verloopt uw isolatieproces vlekkeloos. Zodra u akkoord gaat met onze offerte, regelen wij alles voor u. We plannen samen met u een geschikte datum voor de isolatiewerkzaamheden. Onze isolateurs zijn professioneel en zorgen ervoor dat de werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. In de meeste gevallen zijn de werkzaamheden dezelfde dag nog voltooid, waardoor u direct kunt beginnen met het besparen op uw energierekening. En niet te vergeten: we laten uw huis netjes en goed geïsoleerd achter. Kies voor Serveis en ervaar zelf hoe het is om zonder zorgen te genieten van een energiezuinig huis.

Stap 4

Klaar om echt van uw woning te genieten

Na de isolatiewerkzaamheden start u niet alleen met besparen op uw energierekening, maar ervaart u ook direct meer comfort in uw woning. De temperatuur blijft behaaglijk en vochtproblemen behoren tot het verleden. Wij bieden 10 jaar garantie op alle producteigenschappen van de door ons gebruikte isolatiematerialen en u heeft de zekerheid van een gegarandeerde isolatiewaarde gedurende de levensduur van uw woning. Zo kunt u nog jarenlang onbezorgd profiteren van uw investering in isolatie.

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de isolatiemethoden van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met woningisolatie?

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor