Werkwijze

Over Serveis

Hoe wij het aanpakken

Bij Serveis draait alles om maatwerk, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze isolatie-experts komen bij je langs voor een grondige inspectie van je woning of bedrijfsruimte. We kijken niet alleen naar de huidige staat van de isolatie, maar ook naar mogelijke vochtproblemen. Op basis van deze inspectie ontvang je advies op maat dat perfect aansluit bij jouw situatie.

Serveis is trots op de expertise en persoonlijke aanpak van de isolatiespecialisten. Het is geen toeval dat we bekendstaan als een betrouwbare partner op het gebied van isolatie in Noord Nederland. We werken uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen, en streven altijd naar een efficiënte en professionele werkwijze.

Bij Serveis ben je verzekerd van niet alleen de beste isolatieoplossing voor jouw situatie, maar ook een vlekkeloos verloop van het proces. We hechten veel waarde aan heldere communicatie en transparantie in onze aanpak. Met onze betrouwbare en professionele werkwijze dragen we bij aan een duurzamer en comfortabeler binnenklimaat voor je woning of bedrijfsruimte.

Stap 1

Vrijblijvend adviesgesprek

Bij Serveis begrijpen we dat je zo snel mogelijk wilt beginnen met het verlagen van je energiekosten. Daarom bieden we je de gelegenheid om snel een afspraak te maken voor een kosteloos adviesgesprek.

Zodra je een aanvraag indient voor een adviesgesprek, zal onze klantenservice zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Samen plannen we een vrijblijvend bezoek in van onze isolatie-expert bij jou thuis. Tijdens dit bezoek zal onze expert een grondige inspectie uitvoeren van je woning en je voorzien van persoonlijk advies op maat.

Stap 2

Een grondige inspectie

Laat Serveis jouw isolatieproject een vliegende start geven. Onze expert komt graag bij je langs voor een grondige inspectie van jouw woning. Tijdens deze inspectie bespreken we alle isolatie-opties uitvoerig met jou. Op deze manier kunnen we je voorzien van het beste advies op maat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wat de voordelen zijn. Bij Serveis vinden we het belangrijk dat het isolatieproces voor jou soepel verloopt. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen, zodat jij snel kunt genieten van een energiezuinig huis.

Stap 3

Een soepele isolatiedag

Bij Serveis verloopt jouw isolatieproces moeiteloos. Zodra je akkoord gaat met onze offerte, regelen wij alles voor je. Samen plannen we een geschikte datum voor de isolatiewerkzaamheden. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat de werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. In de meeste gevallen zijn de werkzaamheden nog op dezelfde dag voltooid, waardoor je direct kunt beginnen met het besparen op je energierekening. En niet te vergeten: jouw huis wordt keurig en goed geïsoleerd achtergelaten. Kies voor Serveis en ervaar zelf hoe het is om zonder zorgen te genieten van een energiezuinig huis.

Stap 4

Klaar om echt van uw woning te genieten

Na het isoleren begin je niet alleen met het besparen op je energierekening, maar je ervaart ook meteen meer comfort in je huis. De temperatuur blijft aangenaam en vochtproblemen behoren tot het verleden. We bieden 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, en je hebt de zekerheid van een gegarandeerde isolatiewaarde gedurende de levensduur van je woning. Zo kun je nog vele jaren zorgeloos profiteren van je investering in isolatie.

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de isolatiemethoden van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met woningisolatie?

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor