Energiebesparende
kozijnen

Bekijk onze video
68 seconden

Energiebesparende kozijnen
voor een duurzaam thuis

Maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek over het plaatsen van kozijnen bij u thuis en krijg handige tips om van start te gaan.

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Meer dan
9 jaar actief
10 jaar garantie
op isolatie
Lokaal bekend:


Groningen, Friesland, Drenthe
Binnen 1 dag geïsoleerd
door VCA-gecertificeerde vakspecialisten

Het begint bij besparen

Energiebesparende Kozijnen

Op zoek naar hoogwaardige kozijnen die niet alleen een esthetische toevoeging zijn aan je huis, maar ook duurzaam en energiebesparend zijn? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan kozijnen, vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met de nieuwste isolatietechnologieën om je huis comfortabel en energiezuinig te maken. Nieuwe kozijnen zijn niet alleen een investering in de uitstraling van je woning, maar ook in jouw comfort en energiebesparing. Laat ons je helpen om de perfecte kozijnen te vinden die bij jouw huis en levensstijl passen.

Energiebesparing

Het vervangen van oude kozijnen door nieuwe, energiezuinige modellen kan helpen om de warmte binnen te houden en de energierekening te verlagen.

Onderhoudsarm

Kozijnen zijn onderhoudsarm vanwege het duurzame materiaalgebruik en de innovatieve technologieën die worden toegepast, wat zorgt voor een lange levensduur en minimale vereisten voor onderhoud.

Veiligheid

Nieuwe kozijnen bieden vaak extra veiligheidsopties, zoals veiligheidsglas en meerpuntsvergrendeling, die kunnen helpen om de woning veiliger te maken tegen inbraak en diefstal.

Tochtvrij

Het voordeel van nieuwe kozijnen

Door het plaatsen van nieuwe kozijnen in een woning of gebouw, kunnen er tal van voordelen worden behaald. Allereerst kunnen nieuwe kozijnen zorgen voor een esthetische upgrade van het pand. Door te kiezen voor kozijnen die passen bij de stijl en uitstraling van het gebouw, kan de algehele uitstraling worden verbeterd en de waarde van het pand worden verhoogd.

Naast het esthetische aspect bieden nieuwe kozijnen ook praktische voordelen. Zo kunnen ze bijdragen aan een betere isolatie van het pand, wat zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat en lagere energierekeningen. Nieuwe kozijnen kunnen ook geluidsdempend werken, wat vooral in drukke stadsomgevingen of bij gebouwen die aan drukke wegen liggen, een groot voordeel kan zijn.

Een ander belangrijk voordeel van nieuwe kozijnen is dat ze minder onderhoud vereisen dan oudere kozijnen. Moderne kozijnen zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals kunststof of aluminium en zijn beter bestand tegen weersinvloeden en verkleuring dan oudere houten kozijnen. Hierdoor blijven ze langer mooi en hoeven ze minder vaak te worden geschilderd of gerepareerd.

Kozijnen

Waarom duurzame kozijnen?

De voordelen

Duurzame kozijnen bieden meerdere voordelen, zoals energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Doordat ze een goede isolatiewaarde hebben, houden ze warmte beter vast, wat resulteert in lagere stookkosten en een verlaagde energierekening. Bovendien worden duurzame kozijnen gemaakt van recyclebare materialen en gaan ze langer mee dan traditionele kozijnen, wat zorgt voor minder afval en minder belasting voor het milieu.

De toepassingen

Duurzame kozijnen hebben verschillende toepassingen en kunnen worden gebruikt in zowel nieuwe als bestaande gebouwen. Ze bieden voordelen op het gebied van energie-efficiëntie, milieu, onderhoud en waardevermeerdering. Door hun goede isolatiewaarde dragen ze bij aan een lager energieverbruik en verminderen ze de belasting voor het milieu. Daarnaast zijn ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor woningen en gebouwen.

Waarom Serveis

De betrouwbaarste installateur van Noord Nederland.

Een comfortabele en duurzame woning, daar geloven wij in. Dit begint met verduurzamen.

Bekijk onze video
68 seconden

Onze kozijnen

Voor elke situatie een passend kozijn

PVC

Kunststof kozijnen

Verbeter uw huis met onze PVC kozijnen. Deze hoogwaardige kozijnen bieden uitstekende isolatie, duurzaamheid en stijlvol design. Geniet van energiezuinigheid en verhoogd comfort in uw woning.

Aluminium

Aluminium kozijnen

Upgrade uw huis met onze hoogwaardige aluminium kozijnen. Deze kozijnen combineren duurzaamheid, elegantie en uitstekende isolatie. Geniet van een moderne uitstraling en verhoogd comfort in uw woning met onze aluminium kozijnen.

Staal

Stalen kozijnen

Breng een robuuste en eigentijdse uitstraling in uw huis met onze stalen kozijnen. Deze kozijnen bieden niet alleen duurzaamheid en veiligheid, maar ook een unieke esthetiek. Ervaar uitstekende isolatie en een tijdloze uitstraling met onze stalen kozijnen.

Hout

Houten kozijnen

Creëer een warme en natuurlijke sfeer in uw huis met onze houten kozijnen. Deze kozijnen combineren tijdloze schoonheid, uitstekende isolatie en duurzaamheid. Ervaar de charme van hout en verrijk uw woning met onze hoogwaardige houten kozijnen.

Optioneel

Extra’s

Maak uw kozijnen compleet met onze uitgebreide selectie aan extra’s. Van dubbelglas voor verbeterde isolatie tot inbraakwerend beslag voor extra veiligheid, wij bieden diverse opties om uw kozijnen aan te passen aan uw wensen. Met onze hoogwaardige extra’s kunt u genieten van maximale functionaliteit en comfort in uw huis.

Veilige hulpstukken en hoogwaardige profielen van de grootste Europese fabrikanten.

Raamaccessoires die expressie en functionaliteit geven.

Oplossingen voor eengezinswoningen en openbare gebouwen.

Ontwerp afgestemd op de markt en de wettelijke vereisten in het land.

Transparante kwaliteit

Het perfecte glas voor elk project

Budget

Enkel glas

Kies voor klassieke eenvoud met ons enkel glas, een tijdloze optie voor uw kozijnen. Het enkel glas biedt een helder en transparant uitzicht, terwijl het toch lichte isolatie biedt. Geniet van de charme van enkel glas in uw huis, dat een traditionele uitstraling en voldoende natuurlijke lichtinval behoudt.

Standaard

Dubbele beglazing HR++

Upgrade uw kozijnen met ons hoogwaardige dubbelglas, de ideale keuze voor verbeterde isolatie en energie-efficiëntie. Het dubbelglas zorgt voor een betere warmtebehoud en vermindert geluidsoverdracht, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en rustige leefomgeving. Met ons duurzaam dubbelglas kunt u energie besparen en uw woning naar een hoger niveau tillen qua isolatieprestaties.

Premium

HR+++ Triple glas

Upgrade uw kozijnen naar het hoogwaardige HR+++ glas, de ultieme keuze voor optimale isolatie en energiebesparing. Met dit drievoudig gelaagde glas geniet u van de hoogste thermische prestaties en minimaliseert u warmteverlies in uw woning. Het HR+++ glas biedt uitstekende geluidsisolatie en zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met ons HR+++ glas en geniet van een optimaal binnenklimaat.

Deluxe

4-ruits beglazing

Het grootste warmte verlies is het ‘lekken’ van warmte door muren, vloer en dak. Door de optrekkende kou vanuit de kruipruimte ervaart u klachten zoals koude voeten en verliest u zo’n 25% warmte-energie. Op basis van thermische reflectie kunt u de warmte thuis behouden en de kou terug de kruipruimte in sturen.

Pakketten met warme beglazing bestaande uit maximaal vier ruiten.

De beglazingspakketten zijn standaard gevuld met argon.

De buitenzijde van het glas is bedekt met en thermische isolatiecoating.

Ontwerp afgestemd op de markt en de wettelijke vereisten in het land.

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de diensten van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Klanten & hun verhalen.

Gemiddelde besparing van 20%

Wilt u weten of het plaatsen van Kozijnen mogelijk is bij u?​

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Waarom Serveis

Montage door Serveis

De dag dat uw kozijnen worden geplaatst, is een fantastische dag. Vanaf deze dag meer comfort en besparen op uw energierekening en helpt u mee om Nederland te verduurzamen.

Meer dan 8.200+ montages

Al sinds 2014 zijn wij actief in de noordelijke provincies. Door onze ervaring kunnen wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

VCA- gecertificeerd en opgeleid

Wij zijn aangesloten bij keuringsinstanties, zijn gecertificeerd en werken volgens de richtlijnen.

Eerlijk advies

Wij geloven erin dat transparantie en verwachtingsmanagement fundamentele elementen zijn voor elke samenwerking. Hier maken wij onszelf elke dag hard voor.

Stap 1

Vrijblijvend adviesgesprek

Inventariseren van de situatie
Voordat we beginnen met het plaatsen van nieuwe kozijnen, gaan we eerst bij de klant langs om de situatie te inventariseren. We bekijken de oude kozijnen, meten de afmetingen en eventuele bijzonderheden op. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak en bespreken we dit met de klant. We kijken samen naar de wensen en mogelijkheden voor de nieuwe kozijnen.

Stap 2

Werkvoorbereiding maken

Inmeten en fabriceren van de kozijnen
Na het inventariseren van de situatie, meten we de nieuwe kozijnen in en laten we ze op maat maken in de fabriek. Hierbij zorgen we ervoor dat de kozijnen voldoen aan de wensen van de klant en dat ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. We houden rekening met eventuele isolatiewensen en zorgen voor een goede afwerking.

Stap 3

Het plaatsen van de kozijnen

Plaatsen van de kozijnen
We plannen een afspraak in om de kozijnen te plaatsen en zorgen ervoor dat we op tijd bij de klant zijn. We beginnen met het verwijderen van de oude kozijnen en zorgen ervoor dat de openingen schoon zijn. We plaatsen de nieuwe kozijnen in de openingen en zorgen ervoor dat ze waterpas en op de juiste manier geïnstalleerd zijn. We zorgen voor een goede isolatie en dichten eventuele kieren af.

Stap 4

Afwerking na het plaatsen

Afwerking
Als de kozijnen geplaatst zijn, werken we ze netjes af. We zorgen voor een goede kitrand tussen het kozijn en de gevel. Ook plaatsen we het deurbeslag of raambeslag terug en testen we alles om er zeker van te zijn dat het goed functioneert. We zorgen voor een nette afwerking en laten alles schoon en opgeruimd achter.

Stap 5

Oplevering en nazorg

Volledige oplevering en nazorg van de plaatsing
Voordat we weggaan, lopen we alles nog eens na met de klant. We controleren of alles naar wens is en of alle afspraken nagekomen zijn. Als alles akkoord is, dragen we de kozijnen over aan de klant. Na de oplevering staan we altijd klaar voor eventuele vragen of problemen. We bieden nazorg en ondersteuning indien nodig. Hierbij zorgen we ervoor dat de klant tevreden is en blijft over de geleverde dienst

Waarom Serveis

Het team van Serveis staat voor u klaar!

Ervaring en expertise

Onze monteurs zijn ervaren en deskundig op het gebied van kozijneninstallatie.

Hoogwaardige materialen

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen zodat we duurzaamheid en kwaliteit kunnen garanderen.

Garantie en service

Klanttevredenheid staat bij ons centraal, daarom bieden wij onze klanten een uitgebreide garantie en service.