Dé beste hybride
warmtepomp.

Verwarmt jouw huis, spaart de planeet

Bekijk onze video
45 seconden

Gratis warmtepomp-scan en
berekenen binnen 1 minuut uw besparing.
De ingevoerde gegevens zijn SSL beveiligd

Duurzaam rendement

Dé beste A-merk warmtepompen

Een hybride warmtepomp is de snelste manier om je huis te verduurzamen. Het betekent dat je jouw bestaande cv-installatie uitbreidt met een warmtepomp. Hoewel je niet volledig van aardgas af bent, kun je toch tot wel 70% op je gasverbruik besparen, zonder dat er eerst ingrijpende verbouwingen nodig zijn. Met de recente sterke stijging van de gasprijzen is een hybride warmtepomp een waardevolle toevoeging, vooral als je al zonnepanelen hebt.

Remeha Elga Ace 4 & 6kw hybride warmtepomp

Prijs inclusief installatie en subsidie voor een gemiddelde woning.

±€3650- inc.btw
Of €45,- p.maand via Energiewarmtefonds

Intergas Xtend 5kw hybride warmtepomp

Prijs inclusief installatie en subsidie voor een gemiddelde woning.

±€4255- inc.btw
Of €49,- p.maand via Energiewarmtefonds

Altherma R Daikin 5 & 8kw warmtepomp

Prijs inclusief installatie en subsidie voor een gemiddelde woning.

±€6888- inc.btw
Of €70,- p.maand via Energiewarmtefonds

Betaal pas na installatie

Bij ons kun je een warmtepomp aanschaffen zonder dat je vooraf hoeft te betalen. Zo loop je geen financieel risico en kun je meteen beginnen met besparen op je energierekening.

Beste prijs/kwaliteitgarantie

Bij ons vind je warmtepompen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij bieden een selectief assortiment aan van hoogwaardige warmtepompen tegen betaalbare prijzen.

Full-service ondersteuning

Bij ons kun je rekenen op full-service ondersteuning voor jouw warmtepomp. Dat betekent dat wij je van begin tot eind begeleiden bij de aanschaf en installatie van je warmtepomp.

Duurzame verwarmingsoplossingen

Dé beste A-Merk warmtepompen

De Remeha Alga Ace, Intergas Xtend en Altherma R Daiken behoren tot de topwarmtepompen op de markt vanwege hun geavanceerde technologieën en efficiëntie in het leveren van duurzame verwarming.

  • De ‘Remeha Alga Ace’ staat bekend om zijn baanbrekende Alga-invertertechnologie, die zorgt voor optimale prestaties en energiebesparing.
  • De ‘Intergas Xtend’ onderscheidt zich door zijn compacte ontwerp en slimme regelingen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.
  • De ‘Altherma R Daiken’ blinkt uit in zijn vermogen om zowel te verwarmen als te koelen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor elk seizoen.

 

Kortom, deze warmtepompen worden geprezen om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatieve functies, waardoor ze de beste keuze zijn voor wie op zoek is naar hoogwaardige en duurzame verwarmingsoplossingen.

 

Waarom Serveis

De betrouwbaarste installateur van Noord Nederland.

Een slimme en duurzame energievoorziening begint met het plaatsen van warmtepompen in alle geschikte woningen.

Bekijk onze video
92 seconden

Stap 1

Radiatoren Check.

Radiatoren check
De installateurs beginnen met een radiatoren check waarbij wordt gekeken of alle verwarmingselementen goed op elkaar afgestemd zijn. Eventueel worden er aanpassingen gedaan.

Stap 2

Installatie van Binnenunit en Cv-leidingen.

Installatie van Binnenunit en Cv-leidingen
De binnenunit wordt opgehangen en de cv-leidingen worden aangesloten. Eventueel wordt de elektra ter plaatse aangepast. De aansluiting van de thermostaatkabel van de cv-ketel wordt verplaatst naar de warmtepomp en de verbindingskabel tussen de warmtepomp en de cv-ketel wordt aangebracht.

Stap 3

Extra Buffervat voor Warmtepompsystemen.

Extra Buffervat voor Warmtepompsystemen
Indien het verwarmingssysteem onvoldoende volume heeft wordt er een extra buffervat geplaatst. Dit voorkomt dat de warmtepomp steeds aan- en uitschakelt (pendelen). Een warmtepomp functioneert dan beter en gaat langer mee.

Stap 4

Plaatsing Buitenunit .

Plaatsing Buitenunit
De buitenunit wordt geplaatst. Afhankelijk van de mogelijkheden op beugels aan de buitenmuur of op trillingsdempers staand op dak of op het maaiveld. Eventueel wordt er nog een voorziening voor condensafvoer aangebracht.

Stap 5

Montage Koelleidingen en Elektra.

Montage Koelleidingen en Elektra
De koelleidingen en elektra van de buitenunit naar de binnenunit worden gemonteerd. Hierbij worden de leidingen voldoende vastgezet aan bijvoorbeeld een muur. Er worden gaten geboord om de koelleidingen en de elektrakabel van buiten naar binnen te brengen.

Stap 6

Aanpassingen Meterkast.

Aanpassingen Meterkast
Indien het noodzakelijk is om de meterkast aan te passen, wordt er zorgvuldig gekeken naar de benodigde wijzigingen om de installatie van het verwarmingssysteem mogelijk te maken.

Stap 7

Koelmiddelleidingen: Aansluiting en Vulling.

Direct beginnen met besparen
Aansluiten van de koelmiddelleiding aan binnen -en buitenunit en eventueel vullen (of verwijderen) van koelmiddel. Dit is afhankelijk van de leidinglengte. De gaten moeten na het aanbrengen van de leidingen goed worden afgedicht.

Stap 8

Installatie en Afstelling Thermostaat.

Installatie en Afstelling Thermostaat
De nieuwe thermostaat wordt geplaatst of de bestaande thermostaat wordt opnieuw ingesteld. Vervolgens wordt het systeem ingesteld, getest en klaar gemaakt voor gebruik.

Een gemiddeld huishouden
Bespaart per jaar met een warmtepomp gemiddeld:

25
Bomen
1250kg
CO-2
€693
Euro
Ontdek direct wat een warmtepomp jou kan opleveren

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de diensten van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Klanten & hun verhalen.

Gemiddelde besparing van 20%

Waarom Serveis

Installatie door Serveis

De dag waarop uw huis wordt uitgerust met een warmtepomp is een fantastische dag. Vanaf dat moment zult u besparen op uw energierekening en helpt u mee om Nederland te verduurzamen.

Meer dan 5.200+ installaties

Al sinds 2014 zijn wij actief in de noordelijke provincies. Door onze ervaring kunnen wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Gecertificeerd en opgeleid

Wij zijn aangesloten bij keuringsinstanties, zijn gecertificeerd en werken volgens de richtlijnen van de NEN-1010.

Eerlijk advies

Wij geloven erin dat transparantie en verwachtingsmanagement fundamentele elementen zijn voor elke samenwerking. Hier maken wij onszelf elke dag hard voor.

En dat alles, ook mogelijk zonder spaargeld!
Bel 050-7119705 voor meer informatie

Waarom Serveis

Het team van Serveis staat voor u klaar!

Ervaren en professioneel installatieteam

Met ons ervaren en professionele installatieteam bent u verzekerd van een vakkundige plaatsing van uw warmtepomp, waarbij kwaliteit en nauwkeurigheid voorop staan.

Binnen één dag
geïnstalleerd

Ons ervaren en professioneel installatieteam staat garant voor een snelle en efficiënte installatie van uw warmtepomp binnen één dag, zonder in te leveren op kwaliteit en vakmanschap.

Hulp bij subsidies en financiële voordelen

Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van subsidies en financiële voordelen voor uw warmtepompinstallatie, zodat u kunt besparen terwijl u investeert in duurzaamheid.