Vloerisolatie met
Tonzon
Thermoskussens.

Bekijk onze video
92 seconden

Start met besparen
isoleer uw huis

Maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek over isolatie bij u thuis en krijg handige tips om van start te gaan.

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Meer dan
9 jaar actief
10 jaar garantie
op isolatie
Lokaal bekend:


Groningen, Friesland, Drenthe
Binnen 1 dag geïsoleerd
door VCA-gecertificeerde vakspecialisten

Besparen en verwarmen

Vloerisolatie met Thermokussens

Het grootste deel van de warmte van vloeren gaat verloren door uitstraling naar de koudere kruipruimtebodem en funderingsmuren. TONZON heeft een vloerisolatiesysteem ontwikkeld dat deze warmtestraling vrijwel volledig reduceert. De TONZON Thermoskussens isoleren op een andere manier dan traditionele materialen zoals wol, EPS of purschuim, waardoor ze beter presteren. Deze methode zorgt ervoor dat de vloer sneller opwarmt en zelfs warmer wordt dan de lucht erboven, terwijl de warmte veel langer wordt vastgehouden. In deze video wordt de werking van TONZON uitgelegd: TONZON maakt vloeren warmer dan de lucht erboven. Het TONZON systeem is geschikt voor bijna elke vloer, zelfs als deze al geïsoleerd is. Extra isolatie met de Thermoskussens kan de vloer nog warmer en energiezuiniger maken.

De effectiviteit van Tonzon

TONZON thermoskussens isoleren op een effectievere manier dan andere vloerisolaties, zoals wol, purschuim en EPS (polystyreen) die de warmte permanent naar onderen uitstralen. Thermoskussens blokkeren deze uitstraling.

De voordelen van Tonzon

Door de andere techniek is de comfortverbetering en de energiebesparing groter dan bij andere vloerisolaties. De techniek bestaat al sinds 1980 en heeft bewezen over een zeer lange levensduur te beschikken.

Tonzon en de geisoleerde woning

Nieuwbouwwoningen worden in de meeste gevallen gebouwd met een gunstig energielabel. Toch blijkt dat veel van deze woningen veel meer gas gebruiken dan van te voren bedacht is…

Dubbele aanpak​

De werking van TONZON

De warmtebeelden tonen de effectiviteit van TONZON vloerisolatie. De vloertemperatuur is gestegen en gelijkgetrokken met die van de meubels. Een gelijkmatige temperatuurverdeling in de kamer betekent minder stoken voor comfort. Onder meubels was de vloer voorheen bijna 5 graden kouder, wat vochtigheid en schimmels veroorzaakte. TONZON vermindert deze risico’s en verlengt de levensduur van leidingen en ophangbeugels door gebruik van Bodemfolie.

TONZON maakt gebruik van unieke Thermoskussens, luchtzakken van folie onder de vloer, om warmteverlies naar de kruipruimte te voorkomen en de warmte dicht bij de vloer te houden. Dit zorgt voor een warmere vloer die snel opwarmt en lang warm blijft. Bodemfolie wordt geplaatst onder de Thermoskussens om vochtproblemen te verminderen en de werking te optimaliseren, waardoor de levensduur van leidingen en ophangbeugels wordt verlengd.

Woningisolatie

Waarom TONZON isolatie?

De voordelen

TONZON Vloerisolatie biedt de hoogste isolatiewaarde van Rc ≥ 7,0 m²K/W en vermindert schimmel en huisstofmijten. Bespaar tot 40% op stookkosten met een warme en duurzame oplossing zonder giftige chemicaliën of vezeltjes. Ons vloerisolatiesysteem is bekroond met het keurmerk voor duurzaam bouwen en heeft de laagste milieubelasting van alle isolatiematerialen. Bovendien krijg je een garantiecertificaat met 10 jaar garantie en een hoger rendement op je investering.

De toepassingen

TONZON Vloerisolatie is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor diverse soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton of kwaaitaal zijn. Het systeem is geschikt voor vloeren die nog niet geïsoleerd zijn, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, en vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie. Zelfs bij vloeren zonder kruipruimte kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Bovendien kan het systeem worden gebruikt om extra isolatie toe te voegen aan vloeren die al zijn geïsoleerd met andere materialen.

Waarom Serveis

De betrouwbaarste installateur van Noord Nederland.

Een comfortabele en duurzame woning, daar geloven wij in. Dit begint met isoleren.

Bekijk onze video
92 seconden

Energiebesparing

Het begint met het isoleren van uw vloer.

Isolatie op basis van reflectie
Het grootste warmte verlies is het ‘lekken’ van warmte door muren, vloer en dak. Door de optrekkende kou vanuit de kruipruimte ervaart u klachten zoals koude voeten en verliest u zo’n 25% warmte-energie. Op basis van thermische reflectie kunt u de warmte thuis behouden en de kou terug de kruipruimte in sturen.

Duurzame materialen

Dé beste isolatiewaarde met reflecterende folie.

Minimale isolatiewaarde van 5,0 RC
Dé beste manier om duurzaam en efficiënt te isoleren is op basis van een product wat niet alleen isoleert maar tegelijkertijd 98% warmte-straling reflecteert en geleid. TONZON isolatie zorgt voor een gezonder leefklimaat zonder condens, schimmelvorming en chemische middelen die slecht zijn voor uw gezondheid.

Opbrengst

Bespaar tot 25% opwarmte-energie.

Gegarandeerd een hoger energielabel
Door te isoleren met hoog rendement innovatieve isolatiefolie ontvangt u een garantie voor een hoger energielabel en ervaart u voelbaar meer comfort. Dit is terug te zien in uw energierekening.

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de diensten van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Klanten & hun verhalen.

Gemiddelde besparing van 20%

De investering

Inclusief BTW en montage

Een comfortabele en duurzame woning, daar geloven wij in. Dit begint met isoleren.

Oppervlak Basis investering
25 m2 € 1.345
30 m2 € 1.470
35 m2 € 1.615
40 m2 € 1.800
45 m2 € 1.980
50 m2 € 2.135
55 m2 € 2.320
60 m2 € 2.495
61-100 m2 € 41,60/m2
Vanaf 101 m2 € 41,30/m2

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met TONZON?

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Waarom Serveis

Montage door Serveis

De dag dat uw huis wordt geïsoleerd, is een fantastische dag. Vanaf deze dag gaat u besparen op uw energierekening en helpt u mee om Nederland te verduurzamen.
Meer dan 8.200+ montages

Al sinds 2014 zijn wij actief in de noordelijke provincies. Door onze ervaring kunnen wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

VCA- gecertificeerd en opgeleid

Wij zijn aangesloten bij keuringsinstanties, zijn gecertificeerd en werken volgens de richtlijnen.

Eerlijk advies

Wij geloven erin dat transparantie en verwachtingsmanagement fundamentele elementen zijn voor elke samenwerking. Hier maken wij onszelf elke dag hard voor.

Stap 1

Vrijblijvend adviesgesprek

Isolatie op basis van reflectie
Tijdens het persoonlijk adviesgesprek houdt onze vloer-specialist een nauwkeurige inspectie van de huidige staat van uw vloer. Op basis van de keuring wordt samen met u bepaald welke materialen het meest geschikt zijn voor uw situatie.

Stap 2

Het noppenfolie uitleggen

Tegen water in de kruipruimte
Het noppenfolie zorgt voor drijvend vermogen van het bodemfolie. Dit houdt in dat het systeem uitstekend geschikt is voor kruipruimtes waar water staat. Daarnaast beschermt het tegen beschadigingen door eventueel puin in de kruipruimte.

Stap 3

De bodem afsluiten met bodemfolie

Garantie op een droge kruipruimte
De bodem van de kruipruimte afdekken met Bodemfolie voorkomt dat vocht uit de bodem in de kruipruimte komt. Ook houdt het een groot deel van het natuurlijke radon uit de bodem tegen. En tenslotte zorgt de Bodemfolie ook nog eens voor een schone, prettige werkvloer.

Stap 4

Thermoskussens bevestigen

Isoleren van uw vloer
Thermoskussens houden uw woning warm net zoals een thermosfles uw koffie warm houdt. Aan de ene kant bestaat het uit lagen aluminiumfolie dat de warmte weerkaatst met daartussen kussens gevuld met stilstaande lucht. Deze lucht zorgt ervoor dat de warmtestraling niet kan plaatsvinden. Omdat TONZON thermoskussens opvouwbaar zijn, is het zelfs in een erg lage kruipruimte nog aan te brengen.

Waarom Serveis

Het team van Serveis staat voor u klaar!

Betaal pas na de
uitvoering

U betaalt bij Serveis pas nadat de isolatie is opgeleverd en u 100% tevreden bent met het resultaat.

Binnen één dag
geïsoleerd

Jij ontvangt van ons altijd dé beste prijs. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!

10 jaar
montagegarantie

Bij elke montage ontvangt u van ons 10 jaar garantie op uw isolatie en bevestiging.