Bodemisolatie met HR++ isolatieparels

Bekijk onze video
92 seconden

Start met besparen
isoleer uw huis

Maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek over isolatie bij u thuis en krijg handige tips om van start te gaan.

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Meer dan
9 jaar actief
10 jaar garantie
op isolatie
Lokaal bekend:


Groningen, Friesland, Drenthe
Binnen 1 dag geïsoleerd
door VCA-gecertificeerde vakspecialisten

Besparen en verwarmen

Bodemisolatie met HR++ EPS isolatieparels

HR++ EPS (geëxpandeerd polystyreen) parels vormen een populaire en effectieve isolatiemethode met diverse voordelen. Allereerst bieden ze uitstekende thermische isolatie, waardoor ze in staat zijn om warmte goed vast te houden. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere verwarmings- en koelingskosten voor je huis. Bovendien zijn EPS parels lichtgewicht, wat de installatie vergemakkelijkt zonder extra druk op de constructie van je woning. Ze zijn ook vochtbestendig en nemen geen vocht op, waardoor vochtproblemen en schimmelvorming worden voorkomen, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Met een lange levensduur en behoud van isolerende eigenschappen gedurende vele jaren, zijn HR++ EPS parels een duurzame keuze die weinig onderhoud vereist. 

Vochtbestendig

Door vocht buiten te houden, helpt EPS HR++ om de structuur van het gebouw te beschermen en voorkomt het de vorming van schimmels en schimmelgroei, wat de luchtkwaliteit en gezondheid in het gebouw ten goede komt.

Lange levensduur

Bodemisolatie met HR++ Isolatieparels behoudt zijn isolerende eigenschappen gedurende vele jaren zonder dat het afbreekt of verzwakt. Dit betekent dat eenmaal aangebrachte bodemisolatie met EPS HR++ weinig onderhoud vereist en gedurende de levensduur van het gebouw blijft presteren.

Uitstekende thermische isolatie

De isolatieparels hebben een hoge isolatiewaarde, wat betekent dat het zeer effectief is in het beperken van warmteverlies via de bodem van een gebouw. Het materiaal heeft een hoge R-waarde, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van de warmtegeleiding en energiebesparingen. 

Kies voor de beste A-merk bodemisolatie.

Serveis is een officiële en
erkende installateur

Richtprijs inclusief installatie

2000,-
Plaatsing inclusief installatie
-€ 440,-
ISDE subsidie bij 2 maatregelen 2023
1560,-
Totale investering

Maandelijkse betaling ook mogelijk al v.a. €14,- p.maand

Vrijblijvend en op maat gemaakt voor uw situatie

Specificaties

Garantie 10 jaar op materiaal en installatie
Materiaal EPS geëxpandeerd polystyreen
Certificeringen Insula NEN 6065
Isolatiewaarde 0.033 W/mk
Toepassingen Kruipruimte

Plus- en aandachtspunten

Vrijblijvend en op maat gemaakt voor uw situatie

Volgens onze isolatiespecialist

Bodemisolatie kan helpen voorkomen dat vocht uit de kruipruimte of de bodem in het gebouw dringt, wat schimmelvorming en houtrot kan verminderen en de luchtkwaliteit verbetert. Goede bodemisolatie is duurzaam en behoudt gedurende vele jaren zijn prestaties, waardoor het een investering op lange termijn is die de waarde van uw huis kan verhogen.

 

Ivan van der Weijden
10 jaar isolatiespecialist

Dubbele aanpak​

De werking van bodemisolatie met isolatieparels

Bodemisolatie met HR++ isolatieparels is een effectieve methode om warmteverlies in een gebouw te verminderen. Voordat de isolatie wordt aangebracht, wordt de kruipruimte of de ruimte onder de vloer geïnspecteerd om eventuele vochtproblemen aan te pakken. Vervolgens worden de HR++ isolatieparels, bestaande uit kleine, lichte korrels, gelijkmatig over het bodemoppervlak verspreid. Deze parels vullen de ruimte onder de vloer en vormen een isolerende laag, waardoor de overdracht van warmte tussen de kruipruimte en de bovenliggende leefruimtes wordt verminderd. Dit resulteert in een betere temperatuurregulering in de bovenliggende kamers, waardoor de behoefte aan verwarming wordt verminderd en de energie-efficiëntie van het gebouw wordt verbeterd. Bovendien zijn HR++ parels vochtbestendig, wat vochtproblemen in de kruipruimte helpt voorkomen en bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat met verminderd risico op schimmelgroei en houtrot.

Waarom Serveis

De betrouwbaarste installateur van Noord Nederland.

Een comfortabele en duurzame woning, daar geloven wij in. Dit begint met verduurzamen.

Bekijk onze video
80 seconden

Stap 1

Vrijblijvend adviesgesprek

Advies op maat voor uw situatie
Tijdens het persoonlijk adviesgesprek houdt onze vloer-specialist een nauwkeurige inspectie van de huidige staat van uw vloer. Op basis van de keuring wordt samen met u bepaald welke materialen het meest geschikt zijn voor uw situatie.

Stap 2

Kruipruimte schoonmaken

Het opruimen van puin, afval en het leegpompen van de kruipruimte We ruimen de kruipruimte op door losse materialen en oud isolatiemateriaal te verwijderen en zorgen ervoor dat de kruipruimte droog is zodat eventuele vochtproblemen worden aangepakt. Dit creëert een schone en egale basis voor de nieuwe isolatie. Ook controleren we de staat van leidingen en bedrading in de kruipruimte om ervoor te zorgen dat deze veilig en goed geïsoleerd zijn. 

Stap 3

Bodem bedekken met HR++ Isoparels

Garantie op een droge kruipruimte
De isolatieparels worden met precisie in de kruipruimte gespoten met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De parels, die licht van gewicht en korrelig van structuur zijn, worden gelijkmatig verspreid over het bodemoppervlak van de kruipruimte. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat alle gebieden goed bedekt zijn om een consistente isolatielaag te vormen.

Stap 4

Goed geïsoleerde kruipruimte

comfortabeler en energiezuiniger huis.
Het resultaat is een goed geïsoleerde kruipruimte die bijdraagt aan een comfortabeler en energiezuiniger huis. Het proces wordt uitgevoerd door ervaren professionals met de juiste kennis en uitrusting om ervoor te zorgen dat de isolatieparels effectief worden aangebracht. Dit helpt u om te profiteren van de voordelen van een goed geïsoleerde kruipruimte, zoals energiebesparing en een gezonder binnenklimaat.

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de diensten van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Klanten & hun verhalen.

Gemiddelde besparing van 20%

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met woningisolatie?

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Waarom Serveis

Montage door Serveis

De dag dat uw huis wordt geïsoleerd, is een fantastische dag. Vanaf deze dag gaat u besparen op uw energierekening en helpt u mee om Nederland te verduurzamen.
Meer dan 8.200+ montages

Al sinds 2014 zijn wij actief in de noordelijke provincies. Door onze ervaring kunnen wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

VCA- gecertificeerd en opgeleid

Wij zijn aangesloten bij keuringsinstanties, zijn gecertificeerd en werken volgens de richtlijnen.

Eerlijk advies

Wij geloven erin dat transparantie en verwachtingsmanagement fundamentele elementen zijn voor elke samenwerking. Hier maken wij onszelf elke dag hard voor.

Waarom Serveis

Het team van Serveis staat voor u klaar!

Betaal pas na de
uitvoering

U betaalt bij Serveis pas nadat de isolatie is opgeleverd en u 100% tevreden bent met het resultaat.

Binnen één dag
geïsoleerd

Jij ontvangt van ons altijd dé beste prijs. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!

10 jaar
montagegarantie

Bij elke montage ontvangt u van ons 10 jaar garantie op uw isolatie en bevestiging.