Riool techniek

Bekijk onze video
92 seconden

Een kapot riool?
Neem contact op

Maak direct een afspraak voor het repareren van uw riolering.

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Meer dan
9 jaar actief
10 jaar garantie
op isolatie
Lokaal bekend:


Groningen, Friesland, Drenthe
Binnen 1 dag geïsoleerd
door VCA-gecertificeerde vakspecialisten

Kapotte riolering

Een kapot riool is als een vertraagde trein: het is nooit op het juiste moment, maar ons team van experts kan het snel oplossen.

Snelle repartie

Snel en professioneel

Als u problemen ondervindt met uw riolering, staan wij klaar om u te helpen. Ons ervaren team van experts weet hoe vervelend en frustrerend een kapotte riolering kan zijn, daarom streven wij ernaar om uw probleem snel en efficiënt op te lossen.

Onze reparatieproces begint met een grondige inspectie van uw riolering. Hierdoor kunnen we de oorzaak van het probleem nauwkeurig vaststellen. Nadat we de oorzaak van het probleem hebben vastgesteld, bespreken we de reparatiemogelijkheden en de bijbehorende kosten met u.

We begrijpen dat het hebben van een kapotte riolering vervelend is en dat u snel weer normaal wilt functioneren. Daarom proberen we onze reparaties zo snel en effectief mogelijk uit te voeren, zonder daarbij in te boeten op kwaliteit. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en hebben alle nodige kennis en vaardigheden om zelfs de moeilijkste reparaties tot een goed einde te brengen.

Riool reparatie

Waarom Serveis?

Wanneer Serveis inschakelen?

Als u te maken heeft met rioolproblemen in de kruipruimte zoals wortelgroei, breuken of scheuren, is het belangrijk om Serveis in te schakelen voor rioolreparatie. Deze problemen kunnen namelijk leiden tot verstoppingen, stankoverlast, wateroverlast en zelfs schade aan uw woning of gebouw. Onze experts zijn getraind in het diagnosticeren en oplossen van verschillende rioolproblemen met behulp van geavanceerde technieken en apparatuur. We zorgen ervoor dat het probleem snel en efficiënt wordt opgelost, zodat u snel weer een goed functionerend riool heeft.

Rioolproblemen? laat ons helpen voor zorgeloos sanitair gebruik.

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Waarom Serveis

Het team van Serveis staat voor u klaar!

Betaal pas na de
uitvoering

U betaalt bij Serveis pas nadat de isolatie is opgeleverd en u 100% tevreden bent met het resultaat.

Binnen één dag
geïsoleerd

Jij ontvangt van ons altijd dé beste prijs. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!

10 jaar
montagegarantie

Bij elke montage ontvangt u van ons 10 jaar garantie op uw isolatie en bevestiging.