Diensten

Woningisolatie

Het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw woning

Verhoog de energie-efficiëntie van je huis en geniet van financiële voordelen en beter wooncomfort. Isoleer je woning om kou, tocht en vochtproblemen te verminderen, waardoor je een aangename binnentemperatuur krijgt. Bovendien lever je een bijdrage aan een duurzamere leefomgeving door het verminderen van CO2-uitstoot.

Bij Serveis begrijpen we het belang van energie-efficiëntie. We bieden een complete reeks isolatieoplossingen aan. Onze ervaren adviseurs komen persoonlijk bij je langs om de beste isolatiemogelijkheden te bespreken en de subsidies op basis van jouw situatie te berekenen. Nadat de isolatiewerkzaamheden zijn voltooid, zorgen we ervoor dat je woning keurig achterblijft, zodat je direct kunt profiteren van de voordelen! Vertrouw op Serveis voor professionele isolatieoplossingen die bijdragen aan een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

Waar wij voor gaan

Samen Noord-Nederland verduurzamen

Wij geloven dat we samen een verschil kunnen maken in de regio. Met onze kennis van de bouwstijlen in de buurt, onze hoogwaardige isolatiematerialen en professionele installatie zorgen wij voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Dit heeft niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Samen maken we Noord-Nederland groener en duurzamer!

Vloerisolatie

Gemiddelde besparing van 25%

TONZON isolatie is duurzaam, efficiënt en gezond. Het reflecteert en voert 98% van de warmtestraling af, wat leidt tot een gezonde leefomgeving zonder schimmel, condensatie en schadelijke chemicaliën.

Dakisolatie

Gemiddelde besparing van 25%

Isoleer je dak voor meer comfort en energiebesparing. Het voorkomt vochtproblemen en schimmel en bespaart op stookkosten binnen enkele jaren. Overweeg het voor een energiezuiniger huis.

Spouwmuurisolatie

Gemiddelde besparing van 25%

Isoleer je spouwmuur snel en goedkoop, met een investering die zich binnen enkele jaren terugverdient. Het resultaat? Lagere energierekening en aangenamer binnenklimaat.

Kozijnen

Gemiddelde besparing van 20%

Het vernieuwen van kozijnen is snel, betaalbaar en zorgt voor betere isolatie en een frisse uitstraling van je huis. De kosten zijn binnen enkele jaren terugverdiend.

Zonnepanelen

Gemiddelde besparing van 20%

Wij bieden hoogwaardige zonnepanelen aan met professionele installatie door ons ervaren team. Hiermee verlaagt u uw energierekening en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Warmtepomp

Gemiddelde besparing van 30%

Ontdek onze hoogwaardige warmtepompen, geïnstalleerd door ons ervaren team van professionals. Bespaar energie en zet een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst.

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de isolatiemethoden van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met woningisolatie?

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor