Zonnepanelen

Bekijk onze video
91 seconden

Haal meer uit de zon
Verduurzaam uw huis

Maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek over zonnepanelen bij u thuis en krijg handige tips om van start te gaan.

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Meer dan
9 jaar actief
25 jaar vermogensgarantie
Lokaal bekend:


Groningen, Friesland, Drenthe
Binnen 1 dag geïnstalleerd
door gecertificeerde vakspecialisten

Duurzaam rendement

Dé beste A-merk zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor zowel je portemonnee als het milieu. Ten eerste kunnen zonnepanelen je energierekening aanzienlijk verlagen, waardoor je jaarlijks honderden of zelfs duizenden euro’s kunt besparen. Daarnaast verhogen zonnepanelen de waarde van je huis, wat vooral handig is als je van plan bent om je huis te verkopen. Ten tweede helpen zonnepanelen de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, wat bijdraagt aan een beter milieu en een gezondere planeet voor toekomstige generaties. Bovendien is zonne-energie een hernieuwbare energiebron die nooit opraakt, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen. Door zonnepanelen te installeren, neem je dus een stap in de richting van een duurzamere toekomst.

Tier 1 420 Wp Full Black package

Prijs voor systemen van 5 panelen 
2100 Wp inclusief installatie

±€3500,- Exl. btw

Tier 1 420 Wp Full Black package

Prijs voor systemen van 10 panelen 
4200 Wp inclusief installatie

±€5500,- Exl. btw

Tier 1 420 Wp Full Black package

Prijs voor systemen van 15 panelen
6300 Wp inclusief installatie

±€7500,- Exl. btw

Betaal pas na installatie

Bij ons kun je zonnepanelen aanschaffen zonder dat je vooraf hoeft te betalen. Zo loop je geen financieel risico en kun je meteen beginnen met besparen op je energierekening.

Beste prijs/kwaliteitgarantie

Bij ons vind je zonnepanelen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. WIj bieden een breed assortiment aan van hoogwaardige panelen tegen betaalbare prijzen.

Full-service ondersteuning

Bij ons kun je rekenen op full-service ondersteuning voor zonnepanelen. Dat betekent dat wij je van begin tot eind begeleiden bij de aanschaf en installatie van je zonnepanelen.

Hoogrendement

Dé beste Tier-1 zonnepanelen

Als je op zoek bent naar kwalitatieve zonnepanelen, is het de moeite waard om te overwegen om te kiezen voor tier 1 zonnepanelen. Tier 1 is een term die wordt gebruikt om de topfabrikanten van zonnepanelen in de wereld aan te duiden. Deze fabrikanten hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties.

Door te kiezen voor tier 1 zonnepanelen, ben je verzekerd van hoogwaardige producten die zijn vervaardigd volgens de hoogste normen en specificaties. Deze panelen hebben een lange levensduur en kunnen gedurende vele jaren efficiënt energie opwekken. Bovendien zijn tier 1 fabrikanten vaak ook innovatief en investeren zij voortdurend in onderzoek en ontwikkeling, waardoor hun producten steeds geavanceerder worden en beter presteren.

Door te kiezen voor tier 1 zonnepanelen, kun je er zeker van zijn dat je investering zich terugverdient in de vorm van hogere opbrengsten en lagere onderhoudskosten op de lange termijn.

Zonne-energie

Waarom zonnepanelen?

De voordelen

Zonnepanelen bieden vele voordelen, waaronder lagere energiekosten, vermindering van de CO2-uitstoot en een verhoogde waarde van uw huis. Daarnaast zorgen zonnepanelen voor onafhankelijkheid van de energieleverancier, bescherming tegen stijgende energieprijzen en de mogelijkheid om geld te verdienen met teruglevering van energie. Met beperkte onderhoudskosten en een lange levensduur zijn zonnepanelen een slimme keuze voor duurzame energieopwekking.

De toepassingen

Zonnepanelen worden gebruikt om energie op te wekken uit de zon. Deze energie kan worden gebruikt om huizen en bedrijven van stroom te voorzien en kan zelfs worden teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Zonnepanelen zijn veelzijdig en kunnen op daken, gevels en zelfs op de grond worden geplaatst. Ze zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en worden steeds vaker gebruikt als duurzame energiebron.

Waarom Serveis

De betrouwbaarste installateur van Noord Nederland.

Een slim duurzaam energienet, daar geloven wij in. Dit begint met het installeren van zonnepanelen op ieder geschikt dak.

Bekijk onze video
91 seconden

Stap 1

Persoonlijk advies.

Vrijblijvend legplan en adviesgesprek
Tijdens het eerste gesprek, zullen wij samen met u door middel van onze moderne software met seizoens-simulatie een legplan opstellen. In dit legplan verwerken we uw persoonlijke wensen en behoeften waarna u deze gratis toegestuurd krijgt.

Stap 2

De zonnepanelen installeren.

Een fantastische installatiedag
Onze enthousiaste monteurs overleggen alles tot in detail met jou. Iedere installatie wordt stap voor stap gedocumenteerd. Hierdoor kunnen wij een stabiele, hoge kwaliteit garanderen.

Stap 3

Het systeem opstarten.

Direct beginnen met besparen
Zijn de zonnepanelen en de omvormer aangesloten op de meterkast? Dan zorgen de monteurs er meteen voor dat jouw systeem werkt. Jij bespaart vanaf nu!

Stap 4

Direct besparen.

Direct hulp en gratis bereikbaar
Onze monteurs leggen aan jou uit hoe je de prestaties van je zonnepanelen kan bijhouden. Ook na de installatie staan we voor je klaar. Onze helpdesk medewerkers staan je direct te woord en bieden hulp en ondersteuning waar nodig.

Een gemiddeld huishouden
Bespaart per jaar met zonnepanelen gemiddeld:

25
Bomen
1250kg
CO-2
€693
Euro
Ontdek direct wat zonnepanelen jouw opleveren

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de diensten van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Klanten & hun verhalen.

Gemiddelde besparing van 20%

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor

Waarom Serveis

Installatie door Serveis

De dag dat uw huis wordt geïsoleerd, is een fantastische dag. Vanaf deze dag gaat u besparen op uw energierekening en helpt u mee om Nederland te verduurzamen.
Meer dan 5.200+ installaties

Al sinds 2014 zijn wij actief in de noordelijke provincies. Door onze ervaring kunnen wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Gecertificeerd en opgeleid

Wij zijn aangesloten bij keuringsinstanties, zijn gecertificeerd en werken volgens de richtlijnen van de NEN-1010.

Eerlijk advies

Wij geloven erin dat transparantie en verwachtingsmanagement fundamentele elementen zijn voor elke samenwerking. Hier maken wij onszelf elke dag hard voor.

Legplan

Het begint bij een persoonlijk legplan voor jouw dak.

Exacte opbrengstberekening
Wij maken gebruik van moderne software dat is ontwikkeld door de TU Delft. Deze simulator houdt rekening met de zoninstraling op jouw locatie, de gekozen materialen en produceert een geavanceerde schaduwanalyse op basis van LIDAR 3D data. Op deze manier kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel stroom de zonnepanelen zullen gaan opwekken.

A-Merk

Alleen dé beste zonnepanelen. Voor jou geselecteerd.

Kwaliteit boven kwantiteit
Wij werken enkel en alleen met toonaangevende fabrikanten die zijn opgenomen in de Bloomberg Tier 1 lijst en zich sterk focussen op innovatie. Elk product in ons assortiment is van tevoren grondig onderzocht en uitvoering getest door onze specialisten. Doordat wij onze producten tactisch inkopen ben jij verzekerd van maximaal rendement en dé beste garantiecondities.

Monitoring

Live inzicht in je prestaties.

Weten wat je bespaart
Onze monteurs installeren de app op locatie. Je hebt direct live inzicht in je prestaties,zo weet je precies wat je bespaart. Het is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor je smartphone of tablet.

En dat alles, ook mogelijk zonder spaargeld!
Bel 050-7119705 voor meer informatie

Waarom Serveis

Het team van Serveis staat voor u klaar!

Betaal pas na de
installatie

U betaalt bij Serveis pas nadat de zonnepanelen zijn opgeleverd en u 100% tevreden bent met het resultaat.

Binnen één dag
geïnstalleerd

Jij ontvangt van ons altijd dé beste prijs. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!

10 jaar
plaatsing garantie

Bij elke installatie ontvangt u van ons 10 jaar plaatsing garantie.