050 711 9705
Bereikbaar tot 17:00

Tonzon VS Purschuim

Ben je op zoek naar een isolatiemateriaal dat beter presteert dan PUR-schuim? Ontdek waarom Tonzon de superieure keuze is voor optimale isolatie van jouw huis!

Purschuim is een populair isolatiemateriaal dat vaak wordt gebruikt om de kruipruimte te isoleren. Het materiaal is relatief goedkoop en gemakkelijk aan te brengen. Toch is purschuim niet altijd de beste keuze als het gaat om isoleren. Er zijn namelijk alternatieven die betere isolatiewaarden bieden en tegelijkertijd duurzamer en gezonder zijn.

Een van deze alternatieven is Tonzon isolatiemateriaal. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van de kruipruimte en heeft verschillende voordelen ten opzichte van purschuim. Hieronder zetten we deze voordelen op een rijtje:

Betere isolatiewaarde

Tonzon isolatiemateriaal heeft een hogere isolatiewaarde dan purschuim. Dit betekent dat het beter in staat is om de warmte in huis te houden en de kou buiten te houden. Hierdoor bespaar je op je energierekening en wordt je huis comfortabeler.

Duurzamer

Tonzon isolatiemateriaal is gemaakt van recyclebare materialen en heeft een lange levensduur. Dit in tegenstelling tot purschuim, dat niet recyclebaar is en na verloop van tijd kan gaan afbreken.

Gezonder

Tonzon isolatiemateriaal is gemaakt van veilige en niet-giftige materialen. Dit in tegenstelling tot purschuim, dat chemicaliƫn bevat die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Betere vochtregulatie

Tonzon isolatiemateriaal zorgt voor een betere vochtregulatie in de kruipruimte. Dit voorkomt dat vocht zich ophoopt en kan leiden tot schimmel- en vochtproblemen in huis.

Al met al heeft Tonzon isolatiemateriaal dus verschillende voordelen ten opzichte van purschuim. Het biedt betere isolatiewaarden, is duurzamer en gezonder en zorgt voor een betere vochtregulatie in de kruipruimte. Daarom is Tonzon een betere keuze als het gaat om het isoleren van de kruipruimte.

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de isolatiemethoden van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met woningisolatie?

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor