Woningisolatie

Woningisolatie

Het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw woning

Het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw woning kan zorgen voor zowel financiële besparingen als meer wooncomfort. Door het isoleren van uw huis wordt de hoeveelheid kou en tocht verminderd, wat resulteert in een aangename binnentemperatuur en het oplossen van vochtproblemen. Daarnaast leidt het verminderen van de CO2-uitstoot tot een duurzamere leefomgeving.
Als u geïnteresseerd bent in het isoleren van uw huis, bieden wij bij ons bedrijf volledige isolatieoplossingen aan. Een deskundige adviseur zal bij u thuis langskomen om de beste isolatieopties te bespreken en de eventuele subsidies te berekenen op basis van uw situatie. Na het isoleren wordt uw woning netjes achtergelaten en kunt u direct genieten van de voordelen!

Waar wij voor gaan

Samen Noord-Nederland verduurzamen

Wij geloven dat we samen een verschil kunnen maken in de regio. Met onze kennis van de bouwstijlen in de buurt, onze hoogwaardige isolatiematerialen en professionele installatie zorgen wij voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Dit heeft niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Samen maken we Noord-Nederland groener en duurzamer!

Vloerisolatie

Gemiddelde besparing van 25%

Dé beste manier om duurzaam en efficiënt te isoleren is op basis van een product wat niet alleen isoleert maar tegelijkertijd 98% warmte-straling reflecteert en geleid. TONZON isolatie zorgt voor een gezonder leefklimaat zonder condens, schimmelvorming en chemische middelen die slecht zijn voor uw gezondheid.

Spouwmuurisolatie

Gemiddelde besparing van 25%

Je spouwmuur isoleren, is echt zo gebeurd. Vaak al binnen 1 dag én het kost relatief weinig. Bovendien verdien je de kosten van spouwmuurisolatie binnen een paar jaar terug. Wat je meteen merkt: de isolatie van de spouwmuur zorgt voor een lagere energierekening en een prettig binnenklimaat.

Dakisolatie

Gemiddelde besparing van 25%

Dakisolatie is een snelle en effectieve manier om energie te besparen en het comfort in huis te verhogen. De investering verdien je binnen enkele jaren terug door lagere stookkosten. Dakisolatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, vermindert geluidsoverlast van buitenaf en voorkomt vochtproblemen en schimmel in huis. Overweeg deze optie als je je huis wilt verbeteren en energiezuiniger wilt maken.

Kozijnen

Gemiddelde besparing van 20%

Het vervangen van kozijnen in je woning lijkt misschien een hele klus, maar het is eigenlijk zo gebeurd. Vaak kan dit al binnen 1 dag én het kost relatief weinig. Bovendien verdien je de kosten van nieuwe kozijnen binnen een paar jaar terug. Wat je meteen merkt, is dat nieuwe kozijnen zorgen voor een betere isolatie van je woning. Daarnaast zien nieuwe kozijnen er natuurlijk ook gewoon mooi en fris uit.

Zonnepanelen

Gemiddelde besparing van 20%

Wij bieden hoogwaardige zonnepanelen en een professionele installatie door ons ervaren team. Met onze zonnepanelen kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Zonne-energie is een van de meest milieuvriendelijke manieren om energie op te wekken en draagt ​​bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Riool techniek

Voorkomt verstoppingen en stankoverlast

Voor een optimaal functionerend rioolsysteem is het essentieel om regelmatig het riool in de kruipruimte te laten inspecteren en onderhouden. Onze geavanceerde riooltechnieken bieden hiervoor een efficiënte en effectieve oplossing, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw sanitaire voorzieningen en een veilige en gezonde leefomgeving.

Waarom meer dan 6300 klanten kozen voor de isolatiemethoden van Serveis

Duurzaam

Onze duurzame producten dragen bij aan een beter milieu.

De besparing

Bespaar geld met onze slimme verduurzamings methoden.

Snelle terugverdientijd

Onze producten verdienen zich snel terug.

Slimme investering

Onze producten zijn een slimme investering met een hoog rendement.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met woningisolatie?

Al 6300+ tevreden huishoudens gingen u voor