Tonzon vloerisolatie Drenthe

Je vloer isoleren met Tonzon

Doe de isolatie check

Ontdek binnen één minuut wat isolatie u oplevert.

Ik heb een koopwoning

Energie besparen begint bij Tonzon vloerisolatie

Bespaar tot wel 25% op warmte-energie met Tonzon vloerisolatie

Stap 1: Noppenfolie

Wij beginnen met een laag noppenfolie op de bodem van de kruipruimte. Het noppenfolie zorgt voor drijvend vermogen van het bodemfolie en beschermt tegen beschadigen door eventueel puin in de kruipruimte.
step-1 Image

Stap 2: Bodemfolie

Wij gaan verder met het toepassen van een bodemfolie in de kruipruimte. De bodem van de kruipruimte afdekken met Bodemfolie voorkomt dat vocht uit de bodem in de kruipruimte komt. Ook houdt het een groot deel van het natuurlijke radon uit de bodem tegen. En tenslotte zorgt de Bodemfolie ook nog eens voor een schone, prettige werkvloer.
step-2 Image

Stap 3: Thermokussens

Wij gaan verder met het toepassen van de thermoskussens in de kruipruimte. De thermoskussens kun je vergelijken met een passieve vorm van vloerverwarming. Vergelijkbaar met een thermofles, we creëren een luchtledige ruimte tussen uw ondervloer en de thermoskussen. Door deze aanpak is er geen warmte overdracht naar onderen toe via een vorm van geleiding en of convectie. Ook warmteoverdracht naar onderen is beperkt doordat TONZON gebruik maakt van spiegelende oppervlakten. Hierdoor wordt de warmte behouden en is er wel straling van warmte naar boven, naar uw vloer. Dit noemen wij een passieve vorm van vloerisolatie met als resultaat dat uw vloer warmer aanvoelt en dat de thermostaat een graadje minder mag.
step-3 Image

Stap 4: Leidingwerk & Radiatorfolie

Buisisolatie wordt toegepast om kale cv leidingen die door de kruipruimte heen lopen extra te isoleren. De bandagefolie wikkelen wij eenvoudig als een verband om de standaard buisisolatie heen. Daarnaast plaatsen wij radiatorfolie op de achterkant van de radiator. De radiatorfolie wordt door middel van dubbelzijdig tape onzichtbaar tegen de achterkant van de radiator geplakt. Radiatorfolie zorgt ervoor dat de warmteafgifte naar de muur met maar liefst 96% wordt verminderd. Alle kamers in huis worden daardoor veel efficiënter en sneller verwarmd. Ook belangrijk: je ziet er niets van.
step-4 Image

Ben je geinteresseerd of wil je meer informatie ontvangen?

Wie is Serveis?

Andere isolatie methodes

Pur

methods

iconRelatief goedkoop

iconSchadelijk voor je gezondheid

EPS

methods

iconGemakkelijk aan te leggen

iconLage isolatiewaarde

Glaswol

methods

iconGoedkoop

iconNiet geschikt voor vochtige ruimtes

Wat klanten over ons zeggen

Adviesgesprek aanvragen? Wij komen graag vrijblijvend uw woning inspecteren

Vul onderstaand formulier in voor een adviesgesprek bij je thuis. Onze servicepartner belt je voor het maken van een afspraak. Na de inspectie door de isolatiespecialist ontvang je direct een offerte.

  Ik heb interesse in het isoleren van mijn:

  spouwmurenVloerDak

  Voordelen van Serveis duurzame isolatie

  Meer dan 2154 woningen succesvol geïsoleerd

  Gezamenlijk meer dan 10 jaar ervaring

  Gratis adviesgesprek en oplossing op maat

  Tien jaar garantie op isolatie

  Officiële Tonzon dealer

  Veelgestelde vragen over isolatie

  TONZON bodemfolie zorgt voor een droge kruipruimte omdat de bodem wordt afgesloten. Condens behoort dus tot het verleden!

  Met een extra foliepakket op de bodem zorgt TONZON ervoor dat ook die kruipruimte droog wordt omdat water niet meer kan verdampen. De thermoskussens zorgen er vervolgens voor dat uw vloer warmer wordt.

  Een vochtige woning met bijvoorbeeld vloerbedekking is i.c.m. met verwarmen letterlijk een broeinest voor huismijt met huidreactie of longproblemen tot gevolg.

  De TOZON bodemfolie zorgt ervoor dat uw kruipruimte echt droog wordt. Omdat het vochtgehalte te laag wordt stopt houtrot.

  De leefomgeving van zwam moet vochtig zijn. De veel drogere lucht zorgt ervoor dat de zwam maar ook schimmels langzaam maar zeker doodgaan.

  Alle vloeren die TONZON geïsoleerd zijn gaan warmer aanvoelen. De gemeten waarden lopen uiteen van plus 1 tot plus 4 graden, afhankelijk van de bouwtechnische staat van uw kruipruimte en natuurlijk uw stookgedrag.

  Tonzon is een systeem wat uit twee delen bestaat. De bodemfolie maakt de kruipruimte droog waardoor de isolatiewaarde van de kussens veel beter is dan die van PUR schuimlaag.

  Voor een gemiddelde woning van 50 a 60m2 hebben 2 monteurs 1 dag nodig. Als de ruimte heel erg vochtig is dan wordt eerst de bodemfolie gelegd en een tijd later worden de kussens gemonteerd.