Uw vloer isoleren

Het lijkt niet te combineren.. geen koude voeten én de verwarming niet hoger moeten zetten. Toch is dit nu binnen handbereik dankzij de TONZON vloerisolatie van Serveis. Dankzij deze duurzame oplossing wordt uw vloer al snel vier graden warmer!
Daar bijkomend helpt een goede vloerisolatie ook vocht en schimmel tegen te gaan en wordt uw huis naast een comfortabelere, ook een gezondere leefomgeving. De investering in vloerisolatie is binnen een aantal jaar terugverdiend, volgens statistieken van Milieu Centraal is het rendement van vloerisolatie te vergelijken met acht procent rente op een spaarrekening.

 

Gezond klimaat

Vloerisolatie is niet alleen goed voor uw comfort en energie rekening; u draagt ook een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Serveis werkt met de duurzame en niet schadelijke isolatie materialen van TONZON. Daarnaast betekend minder stoken indirect minder luchtvervuiling en Co2 uitstoot, wat ontstaat bij het verbranden van gas.

 

TONZON

kruipruimteVloerisolatie door Serveis gebeurt uitsluitend met TONZON isolatiemateriaal. Deze duurzame isolatiemethode is zeer makkelijk te plaatsen en bevat geen schadelijke stoffen zoals vele andere isolatiemethodes. TONZON vloerisolatie werkt doordat er aan de onderzijde van de vloer zogeheten thermoskussens geplaatst worden. Deze kussens vormen meerdere zakken stilstaande lucht, waarin de warmte wordt gevangen en vastgehouden. Bijkomend wordt de bodem van de kruipruimte bedekt met thermossheets, welke dienen voor het tegenhouden van vocht en schimmel.

Serveis

Serveis is een jong bedrijf in de provincie Groningen met een passie voor het optimaliseren van de duurzaamheid van woningen. Wij adviseren particulieren graag wat betreft het praktisch omgaan met hun energieverbruik. Ons doel is mensen te helpen bij het besparen en een stukje duurzaamheid aan deze wereld bij te dragen. Als isolatiebedrijf zijn wij bedreven in het snel en vakkundig isoleren van uw vloer, dak en spouwmuren, met zo min mogelijk overlast.