Waarom luchtkanalen isoleren?

De temperatuur van een huis is enorm belangrijk voor het gevoel van comfort. Niemand voelt zich thuis in een te koud of te warm huis en met koude voeten zit je nergens lekker. Geen wonder dat we veel geld en energie besteden aan het binnenklimaat van ons huis.

Wanneer u investeert in de isolatie van uw huis, is het goed ook naar de luchtkanalen te kijken. Hoewel deze vaak al geïsoleerd zijn kunnen ze toch een ‘lek’ in uw isolatie betekenen. Serveis optimaliseert de bestaande isolatie.
Afhankelijk van de staat waarin de isolatie zich bevind kan Serveis ook de hele bestaande isolatie vervangen.

Zo isoleren wij luchtkanalen

Serveis maakt gebruik van de Tonzon thermossheets – deze worden om de luchtkanalen gewikkeld. Dit materiaal reflecteert de warmte-energie, waardoor die niet meer kan ontsnappen via de luchtkanalen.

Milieu

Luchtkanaal is niet alleen goed voor uw comfort en energie-rekening: ook het milieu gaat er veel op vooruit. Minder stoken betekend minder luchtvervuiling en CO₂ uitstoot, die ontstaat bij het verbranden van gas.

Tonzon

luchtkanalen isolatieServeis gebruikt voor de isolatie van uw luchtkanalen uitsluitend met Tonzon thermossheets. Dit is een baanbrekende isolatie methode die zeer gemakkelijk te plaatsen is, erg goed isoleert en geen schadelijke stoffen bevat, zoals andere isolatiemethodes. Tonzon luchtkanaalisolatie werkt als een thermosfles: door een stilstaande laag lucht te creëren wordt de warmte-overdracht geremd. De luchtkanalen zijn zo geen sluiproute meer voor warmteverlies in uw huis!

Serveis

Serveis is een jong bedrijf in de provincie Groningen met een passie voor het optimaliseren van de duurzaamheid van huizen. We adviseren particulieren dan ook graag over de beste manier praktisch met hun energieverbruik om te gaan. Ons doel is niet alleen mensen helpen geld te besparen, maar hen ook te helpen door duurzaamheid aan deze wereld bij te dragen. Als isolatiebedrijf zijn we bedreven in het snel en vakkundig isoleren van uw vloer, dak en muren, met zo min mogelijk overlast.