Wij zoeken isolatie adviseurs voor de particuliere markt
 
Wegens grote drukte en de groei van Serveis, zijn we op zoek naar nieuwe isolatie adviseurs. Werkgebied waar we adviseurs voor zoeken zijn: Groningen, Drenthe, Friesland. We willen graag ons team versterken met enthousiaste, leuke collega’s. We zoeken een energiek, enthousiast persoon die het leuk vindt om mensen te adviseren over isolatie én natuurlijk opdrachten te verkopen. Lees snel verder of deze functie en ons bedrijf je aanspreekt!

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij Serveis maar heb je nog helemaal geen ervaring in isolatie? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het vak isolatie eigen willen maken. Voordat je aan de slag gaat, word je eerst alle kennis over isolatie bijgebracht.

Werken bij Serveis als isolatie adviseur voor de particuliere markt betekent dat je een hele afwisselende baan hebt. De ene dag ben je bij veel klanten thuis om advies te geven over isolatie oplossingen bij de woonsituatie van de klant. En de andere dag focus je je op al je uitgebrachte offertes. Samen met je collega’s van de buitendienst zorg je voor kwalitatief, goed advies over isolatie en breng je offertes uit aan geïnteresseerde mensen. Je hebt leuke, informatieve gesprekken met klanten en krijgt energie van je collega’s en het scoren van opdrachten.

 

Wie zoeken we?

We zoeken een verkoper op ZZP basis of Loondienst die per m2 of per uur wordt uitbetaald.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je hebt veel contact met (toekomstige) klanten en daarmee ben je het visitekaartje van Serveis. Goede en duidelijke communicatie, enthousiasme, kennis en verkoopvermogen zijn daarbij sleutelwoorden. Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

  • goed vermogen om mensen te adviseren over isolatie oplossingen
  • voor iedere klant je uiterste best willen doen
  • je behandelt klanten met respect en probeert je enthousiasme over te brengen
  • een flexibele, enthousiaste en actieve instelling
  • een sociale houding: je kunt goed met zowel je collega’s als klanten omgaan
  • gevoel voor commercie

 

Dit mag jij van ons verwachten:

Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Als werkgever vinden wij het belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling om up-to-date te blijven.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP, Onbepaalde tijd

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons op 050 711 9705 of stuur een mail naar info@serveis.nl