Een huis zonder goede isolatie verliest onnodig veel warmte via de muur. Via de buitenmuren kunt uw wel tot 20% van de warmte verliezen. Daarnaast zijn ongeisoleerde spouwmuren een bron van vocht, schimmel en ongedierte.
Muursolatie maakt je huis dus niet alleen warmen en goedkoper, ook schoner en gezonder. Volgens Milieu Centraal is het rendement van muurisolatie vergelijkbaar met een spaarrekening met 12% rente.

Binnen een dag geïsoleerd

Klantgerichtheid staat bij Serveis hoog in het vaandel. Dat betekend niet alleen eerlijk en persoonlijk advies, maar ook tijdens het isoleren doen wij er alles aan om de overlast te beperken. Ons team werkt snel, nauwkeurig en laat altijd een opgeruimd en geïsoleerd huis achter. Lees hier reacties van mensen die u zijn voorgegaan.

Kosten muurisolatie

Doordat elk huis anders is, verschilt de prijs van prijs van dakisolatie per geval. Serveis zoekt graag met u naar de meest rendabele oplossing en levert daarom altijd persoonlijk advies en maatwerk.

De besparing van een Tonzon dakisolatie loopt al snel op naar ruim 500 euro per jaar, dit betekend dat u de investering al na enkele jaren hebt terugverdient, terwijl u geniet van het extra comfort in uw huis.

Benieuwd naar wat u kunt besparen? Vraag direct een persoonlijke offerte aan!