Een huis zonder dakisolatie verliest een groot deel van zijn warmte via het dak. Zonde – want dit kost u comfort in huis en stookkosten! Dankzij Tonzon dakisolatie door Serveis kan uw dak binnen een dag geïsoleerd zijn, zonder onnodige overlast, en kunt u gelijk genieten van de extra warmte die nu binnen blijft. Volgens berekeningen van Milieu centraal zijn de besparingen van dakisolatie vergelijkbaar met een rente van 9% op een spaarrekening.

Binnen een dag geïsoleerd

Klantgerichtheid staat bij Serveis hoog in het vaandel. Dat betekend niet alleen eerlijk en persoonlijk advies, maar ook tijdens het isoleren doen wij er alles aan om de overlast te beperken. Ons team werkt snel, nauwkeurig en laat altijd een opgeruimd en geïsoleerd huis achter. Lees hier de ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan.

Kosten dakisolatie

Doordat elk huis anders is, verschilt de prijs van prijs van dakisolatie per geval. Serveis zoekt graag met u naar de meest rendabele oplossing en levert daarom altijd persoonlijk advies en maatwerk.

De besparing van een Tonzon dakisolatie loopt al snel op naar ruim 500 euro per jaar, dit betekend dat u de investering al na enkele jaren hebt terugverdient, terwijl u geniet van het extra comfort in uw huis.

Benieuwd naar wat u kunt besparen? Vraag direct een persoonlijke offerte aan!