Dakisolatie Groningen

Bespaar tot wel 40 % op isolatie met subsidie in Groningen

Doe de isolatie check

Ontdek binnen één minuut wat isolatie u oplevert.

Ik heb een koopwoning

Energie besparen met Dakisolatie Groningen

Bespaar tot wel 40% op warmte-energie met Dakisolatie

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

Nadat u een aanvraag heeft gedaan voor een vrijblijvende inspectie, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een afspraak. De inspectie dient voor het nagaan van de mogelijkheden en het geven van een vrijblijvend passend advies.
step-1 Image

Stap 2: Ontvangst vrijblijvende offerte

Is onze adviseur bij u langs geweest en is uw woning geschikt voor de dakisolatie? Wij sturen u graag nadien een offerte toe. Deze offerte is voor u op maat gemaakt en bovendien geheel vrijblijvend. Na akkoord vanaf uw kant, plannen wij een afspraak met u in voor het uitvoeren van de dakisolatie.
step-2 Image

Stap 3: Akkoord offerte & Uitvoering

Het is belangrijk om uw dak naadloos te isoleren. Wij van Serveis hebben ervoor gekozen om een product te gebruiken wat gebaseerd is op stilstaande lucht en reflectie, volgens ons de beste vorm wat betreft na-isolatie van woningen. De isolatie die wij plaatsen word aan de binnenkant tegen uw dakbeschot geplaats en word naadloos tussen de gordingen en spanten van u dak afgewerkt. Doordat de isolatie die wij gebruiken flexibel is hebben wij geen last van eventuele balken die scheef lopen in tegenstelling tot bijvoorbeeld pir of eps platen waarbij je schuin moet snijden en eventuele kieren moet dicht purren. Omdat het isolatiemateriaal wat wij gebruiken uitsluitend bestaat uit folies kunnen wij schoon te werk gaan en heeft u geen last van vezels zoals dat bij andere isolatiesoorten wel zo is.
step-3 Image

Stap 4: Afwerking

Uiteraard is het belangrijk om na de uitvoering van de isolatie ook aandacht te besteden aan de afwerking van het dak. De isolatie zorgt natuurlijk voor extra comfort, echter is het ook van belang dat de afwerking er goed uit ziet. Voor de afwerking van het dak zijn er meerdere opties om een dak van binnen af te werken, denk bijvoorbeeld aan gips of nog mooier natuurlijk: Agnesplaten.
step-4 Image

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen?

Wie is Serveis?

Onze specialismen

Dakisolatie

methods

Vloerisolatie

methods

Spouwmuurisolatie

methods

Wat klanten over ons zeggen

Adviesgesprek aanvragen? Wij komen graag vrijblijvend uw woning inspecteren

Vul onderstaand formulier in voor een adviesgesprek bij je thuis. Onze servicepartner belt je voor het maken van een afspraak. Na de inspectie door de isolatiespecialist ontvang je direct een offerte.

  Ik heb interesse in het isoleren van mijn:

  spouwmurenVloerDak

  Voordelen van Serveis duurzame isolatie

  Meer dan 2154 woningen succesvol geïsoleerd

  Gezamenlijk meer dan tien jaar ervaring

  Gratis adviesgesprek en oplossing op maat

  Tien jaar garantie op isolatie

  Officiële Tonzon dealer

  Veelgestelde vragen over isolatie

  Bent u eigenaar van een woning die permanent door u bewoond wordt, gebouwd is voor 1975 en
  een WOZ waarde lager dan € 300.000,- heeft? Wilt u uw dak, spouwmuren of de vloer van uw
  woning laten isoleren? Dan kunt u in aanmerking komen voor subsidiegeld.

  Het subsidiebedrag waar u voor in aanmerking kunt komen is 30% van de werkelijk gemaakte kosten,
  met een maximum van € 1500,- per woning.

  Per adres kunt u eenmaal gebruik maken van deze subsidie.

  De TONZON bodemfolie zorgt ervoor dat uw kruipruimte echt droog wordt. Omdat het vochtgehalte te laag wordt stopt houtrot.

  De leefomgeving van zwam moet vochtig zijn. De veel drogere lucht zorgt ervoor dat zowel de zwam als de schimmels langzaam maar zeker doodgaan.

  Alle vloeren die TONZON geïsoleerd zijn gaan warmer aanvoelen. De gemeten waarden lopen uiteen van plus 1 tot plus 4 graden, afhankelijk van de bouwtechnische staat van uw kruipruimte en natuurlijk uw stookgedrag.

  Tonzon is een systeem wat uit twee delen bestaat. De bodemfolie maakt de kruipruimte droog waardoor de isolatiewaarde van de kussens veel beter is dan die van PUR schuimlaag.

  Voor een gemiddelde woning van 50 a 60m2 hebben 2 monteurs 1 dag nodig. Als de ruimte heel erg vochtig is dan wordt eerst de bodemfolie gelegd en een tijd later worden de kussens gemonteerd.