Uw vloer isoleren

Nooit meer koude voeten, zonder uw verwarming hoger te zetten? Dat is nu binnen handbereik dankzij de Tonzon vloerisolatie van Serveis. Uw vloer wordt al snel zo’n 4 graden warmer!
Daarnaast helpt een goede vloerisolatie ook vocht en schimmel tegen te gaan – uw huis wordt dus niet alleen een comfortabelere maar ook gezondere plek om te wonen.
De investering in vloerisolatie is binnen een paar jaar terugverdiend, Milieu Centraal heeft berekent dat het rendement van een vloerisolatie te vergelijken is met 8% rente op een spaarrekening.

 

Gezond klimaat

Vloerisolatie is niet alleen goed voor uw comfort en energie-rekening: ook het milieu gaat er veel op vooruit. Minder stoken betekend minder luchtvervuiling en co2 uitstoot, die onstaat bij het verbranden van gas.
De materialen van Tonzon die Serveis gebruikt zijn altijd duurzaam en niet schadelijk, in tegenstelling tot veel andere, chemische, isolatiemethodes.

Tonzon

kruipruimte

Vloerisolatie door Serveis gebeurt uitsluitend met Tonzon isolatie materiaal. Dit is een baanbrekende isolatie methode die zeer gemakkelijk te plaatsen is, erg goed isoleert en geen schadelijke stoffen bevat, zoals andere isolatiemethodes. Tonzon vloerisolatie werkt door aan de onderkant van de vloer zogenaamde ‘Thermoskussens’ te plaatsen – dit vormt meerdere zakken stilstaande lucht waarin de warmte wordt gevangen en vastgehouden. Warmte die naar boven wil, en zo de vloer blijft verwarmen.

Daarnaast wordt de bodem van de kruipruimte bedekt met thermossheets – dit houdt niet alleen kou tegen, maar ook vocht en schimmel. Zo krijgt uw huis een gezonder binnenklimaat.

Serveis

Serveis is een jong bedrijf in de provincie Groningen met een passie voor het optimaliseren van de duurzaamheid van huizen. We adviseren particulieren dan ook graag over de beste manier praktisch met hun energieverbruik om te gaan. Ons doel is niet alleen mensen helpen geld te bespraren, maar hen ook te helpen door duurzaamheid aan deze wereld bij te dragen. Als isolatiebedrijf zijn we bedreven in het snel en vakkundig isoleren van uw vloer, dak en muren, met zo min mogelijk overlast.